dijous, 5 de gener del 2017

Tema 4. Informació a Internet


Hola a tots,

En aquest tema he après com podem utilitzar Internet com a font d'informació i de coneixement. A Internet podem trobar informació il·limitada i per això, hem de saber com emprar-la correctament, de forma creativa, única, personalitzada i personalitzadora. Aleshores, la tasca d'aquestes setmanes consistia en navegar per Internet, específicament, navegar per diferents pàgines webs i portals educatius. Aquests espais estaven classificats per temàtiques i àrees curriculars. Jo, a causa dels meus estudis, he navegat a Webs d'Educació, tant blogs com revistes.

 Per una banda, cal destacar blogs com: La paraula vola, Blog de poesia Infantil i Juvenil, Educació i les TIC i MónInfantil. Els meus blogs favorits han sigut: La paraula vola i Educació i lesTIC. De la primera, destaqui l'entrada: Literatura i narratives digitals: Lalectura al segle XXI. Aquest blog m'ha agradat molt, ja que hi ha molta informació i reflexions sobre l'aplicació en l'ensenyament de les tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement. 

Extret de: La paraula vola

De la mateixa forma, voldria senyalar el blog Educació i les TIC. Crec que si t'interessen els recursos TIC a l'aula, aquesta pàgina és un bon lloc on informar-te, veure recursos, eines i estratègies d'aprenentatge. Pel que fa a les revistes, recomano Articles deDidàctica de la Llengua i la Literatura si ets docent (a un institut o universitat) o si ets un estudiant universitari. 
Extret de: Educació i les TIC

Per altra banda, també, he navegat per portals educatius com: XTECEDU365 i EDU3CAT. El meu portal favorit seria EDU3CAT, tant pel seu disseny, com pel contingut, en comparació amb les altres dos portals.

Extret de: EDU3CAT  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada