dijous, 5 de gener del 2017

Portals educatius


      Hola de nou!

     En aquesta entrada vull parlar dels portals educatius recomanats al tema 4. Els portals educatius són espais multidisciplinaris a Internet. En aquests tres casos dels quals parlaré més endavant, serveixen per a ajudar a professors i a pares en la seua labor educativa. No obstant això, també són molt beneficiós pels alumnes. En ells, podem trobar nombrosos recursos com activitats o materials, com per exemple: vídeos. Aquests es poden classificar segons les àrees: Ciències, Matemàtiques o Llengua i Literatura (entre altres); i nivells: Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional.





     Com ja he mencionat abans, al Tema 4. els professors ens han mostrat tres portals educatius:

XTEC: aquest portal ofereix un ventall molt ampli de continguts per a tots els docents i alumnes. L'objectiu d'aquest portal és millorar la qualitat d'ensenyament a tot Catalunya, fomentant l'aprenentatge amb l'ús de les noves tecnologies.




EDU365: és el servei d'Internet del Departament d'Ensenyament de Catalunya. Aquesta eina està posada a disposició de tots els pares, professors i alumnat que vulgui consultar-ho. En aquest portal podem trobar informació curricular sobre els diferents nivells educatius, recursos de treball per a l'estudi i unitats didàctiques, entre altres.




EDU3CAT: com ja he dit en l'entrada anterior, és un dels meus portals favorits. Es tracta d'un portal que ens ofereix materials audiovisuals educatius, com són els vídeos. Tots aquests recursos estan classificats segons la seua temàtica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada